Theetuin 'de Stokroos'

Wie even tot rust wil komen, onder het genot van een kopje thee of koffie, is hier op de juiste plek. Speciaal voor de echte theeliefhebber hebben we een ouderwetse naaidoos met minstens 50 soorten thee! De theetuin is ook de perfecte plek om onderweg tijdens een lange fietstocht te genieten van een stukje verse huisgemaakte taart. Maar u kunt ook bij ons komen lunchen of van een drie-gangen-menu genieten!

In onze ruime, rustgevende theetuin serveren we elke daAfbeelding6g de lekkerste verse huisgemaakte taart. We hebben altijd appeltaart en nog een keuze uit verschillende seizoenstaarten. De taarten worden elke ochtend vers gebakken door Jacqueline. Ook met slecht weer kunt u in de tuinkamer of blokhut heerlijk warm en gezellig zitten en genieten!

Ook hebben we heerlijke lunchgerechten van pannenkoeken tot een boerinnenlunch met verse soep, salade en een broodje kroket. En van een broodje met huisgemaakte kibbeling tot een boerenomelet.

Zoekt u een heerlijk rustig plekje om te genieten van een diner met zo veel mogelijk streekproducten? Wij hebben heerlijke verse soep, een hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees of vega gerechten met friet en salade en een toetje met huisgemaakte appeltaart en ijs of een ijscoupe met vers fruit!

Mocht u met een grotere groep komen lunchen of dineren vragen wij u om (kort) van te voren even contact op te nemen zodat wij een tafel voor u kunnen reserveren.

Ook kunt u in de theetuin genieten van een high tea. De high tea bestaat uit 3 rondes allemaal voorzien van verse, huisgemaakte zoet en hartige hapjes zoals sandwiches, wrapjes, taartjes, koekjes en nog veel meer! Dit is mogelijk vanaf twee personen op reservering. We hebben ook mini high tea’s, deze bestaan uit één grotere ronde.

Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfsvergaderingen in onze blokhut, waarbij u bijvoorbeeld koffie, thee en iets erbij kunt nuttigen of een borrel kan doen met heerlijke borrelhapjes. Ook familiefeesten en zelfs bruiloften kunnen bij ons gevierd worden. We hebben plek voor maximaal 35 personen. U kunt dan genieten van een buffet of huisgemaakte taart en borrelhapjes. Dit is ook in de winter mogelijk.

taart  borrelplank  tomahawk  bosbessentaart  prieel