Camping

 heerlijk overnachtenIn 2008 zijn wij naast ons landbouwbedrijf en theetuin ook een boerenrustcamping begonnen. Inmiddels is de camping behoorlijk bekend en hebben wij 8 plaatsen voor u gereed staan, ieder voorzien van eigen sanitair. Als u op zoek bent naar een vakantie waarbij u even helemaal tot rust kunt komen in de natuur, dan heten wij u bij ons van harte welkom. In deze kalmerende omgeving op 1.5 km van het Grevelingen meer  doen wij er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken, zonder dat wij u uiteraard tot last zullen zijn, u komt immers voor uw rust.

Er staan 3 yurt/ger tenten voor u klaar, maar als u liever met een eigen tent of caravan wilt komen, is dit ook heel goed mogelijk. Nieuw in de verhuur een 2 persoonspipowagen. De pipowagen is geheel in stijl ingericht met comfortabele stoelen, een prima bed, koelkast, gasfornuis, magnetron en een gaskachel voor de koelere winteravond. De periode 10 September - 15 Juni heeft u de beschikking over privésanitair. In de periode 15 Juni - 10 September heeft u de beschikking over gemeenschappelijk sanitair. De wagen staat deze periode op ons passanten terrein. IMG_20190824_154734Ons bijzonder fraai ingerichte terrein beschikt over privé plaatsen van 200 vierkante meter groot. Tevens zijn deze plaatsen geheel door bossen omheind. Aan de rand van uw staplaats vindt u uw eigen toilet, douche en koelkast. Op verzoek kan dit  verwarmd sanitair zijn.
kamperen zeeland In het hoofdseizoen hebben wij enkele extra kampeer plaatsen die gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijk toilet en een verwarmde douche in de openlucht. Uiteraard is uw privacy wel gewaarborgd. Deze plaatsen zijn alleen op uw verzoek te boeken. Standaard zijn de plaatsen met privésanitair.

Vanaf Mei hebben we een prachtige Oude Engelse Dubbeldekker in de Verhuur voor 4 pers. boven slapen en relaxen, beneden is er een keuken, het sanitair is in de bus achterin daar heeft u een toilet en een douche. Een pelletkachel en een paar heelijke stoelen maken het geheel beneden heel comfortabel, ook is er een loungeplek bv. om heerlijk te lezen/relaxen.De bus heeft een stahoogte die overal  rond de 1.75m is ( behalve in het sanitair) Dit jaar komt de bus op het passanten terrein te staan daar is iets minder privacy.                                                      IMG-20220422-WA0005   Queenie onze dubbeldekker.

Onze camping is een geweldig terrein waar de kinderen heerlijk van de buitenlucht kunnen genieten, terwijl u op onze boerenrustcamping lekker tot rust kunt komen, zonder dat u zich er druk om hoeft te maken of uw kinderen zich wel of niet vermaken. Voor de kinderen zijn er ook konijnen in een ren, die zitten te wachten op een heerlijke knuffel en de boerenrustkippen op de camping zorgen iedere morgen voor een vers eitje voor bij uw ontbijt. En natuurlijk is er ook een speelveld met verschillende speelapparaten erop, waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Het speelveld is uiteraard zo geplaatst dat u nooit het zicht over uw kind hoeft te verliezen. 

In het gemeenschappelijke schuurtje staan vuurkorven, BBQ's, spelletjes en een magnetron tot uw beschikking. Op de de hele camping is gratis wifi en tegen een kleine vergoeding is er was en droogservice 

 
ontbijt op de campingEn als u in de ochtend zalig wilt ontbijten, kunt u verse broodjes bij ons bestellen en zelfs een compleet ontbijt voor u klaar laten maken. Ook verzorgen wij ‘eten wat de pot schaft’, een warme maaltijd  waar u vijf avonden in de week gebruik van kunt maken. Op woensdag avond voor kinderbedtijd gaan we met de kinderen pony rijden.
Zoals u ziet is er genoeg op onze boerenrustcamping om van te genieten. Naast de rust en de prachtige omgeving is er meer dan genoeg te beleven.